joi, 9 iulie 2009

Tarta cu cirese

Ingrediente:5 oua,
5 linguri de zahar,
5 linguri de faina,
2 linguri ulei,
un pliculet praf de copt
o lingurita coaja de lamaie,
un pliculet zahar vanilat.
+ cirese (cat mai multe)
+1 pliculet gelatina rosie decor



Am separat galbenusurile de albusuri. Am batut galbenusurile cu doua linguri de ulei.Am mixat albusurile spuma tare (cu un praf de sare) apoi am adaugat cele 5 linguri de zahar , zaharul vanilat si am mixat pana s-a topit zaharul. Am adaugat galbenusurile peste albusuri, cele 5 linguri de faina +praful de copt si coaja de lamaie si am amestecat usor.Am pus ciresele si am introdus la cuptorul preincalzit 40min la 150 C.






Peste tarta racita se toarna gelatina preparata cum scrie pe plic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu