joi, 9 iulie 2009

Bomboane Raffaello





Ingrediente:- 500 g. lapte praf
- 200 g. zahar pudra
- 100 g. nuca de cocos
- 200 g. unt
- 1 lingura mare smantana

Se amesteca laptele praf cu zaharul si cu nuca de cocos.Apoi cu untul, lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit putin la microunde si in final, cu smantana.
Se formeaza o compozitie, la care puteti jongla cu ingredientele, adica daca este prea moale adaugati lapte praf si nuca de cocos,daca este prea tare adaugati smantana.
Se modeleaza in forma rotunda, bombonele de aceeasi marime si se tavalesc prin nuca de cocos.
In mijloc se poate pune o aluna,un fistic sau ce vreti voi.
Se pun la rece pe un platou! Sunt foarte bune si rapid de preparat.Reteta aceasta o am de pe blogul Laurei, multumim pt reteta :*

Fiindca nu mai aveam nuca de cocos,pe ultimele le-am tavalit in nuca de cocos rosie. :D

Un comentariu:

  1. Te pup, Mirela!!!...si bine-ai venit in blogosfera! :)
    Ti-au iesit minunat bombonelele...iar cele rosii imi plac in mod deosebit! :))
    Spor la bucatarit :P ...si-n toate!!!

    RăspundețiȘtergere