joi, 9 iulie 2009

Supa Crema cu perisoare de piept de pui



Ingrediente: 800gr cartofi
2 morcovi
1 telina mica
1 ceapa
1 radacina patrunjel

Pentru perisoare:300gr piept de pui tocat
1 ceapa tocata
1 ou
patrunjel verde tocat
sare
o lingurita delicat
Se curata legumele si zarzavaturile,se taie bucati,dupa preferinta,si se pun la fiert.
Intre timp se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata,patrunjelul verde taiat fin,oul batut sarea si delicatul dupa gust.Se scot legumele si se mixeaza in blender pana se obtine o pasta omogena.Aceasta pasta se adauga in supa in care au fiert aceste legume.Se adauga perisoarele modelate cu mana uda(sa nu se lipeasca)una cate una (cand clocoteste supa).Se adauga dupa gust sare delicat si patrunjel verde.Dupa asta se mai lasa 5-10 min sa fiarba perisoarele.

Se serveste calda,garnisita cu patrunjel verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu