joi, 9 iulie 2009

Ciorba de pui cu taitei de casa




Ingrediente:
1kg pui
1 buc ceapa alba
2buc ardei gras
3buc rosii
3 buc cartofi
2 buc Morcovi
o legatura patrunjel verde + jumatate de legatura leustean verde
0.5 l bors acru

1 lingurita sare si o lingurita delicat de legume
o radacina patrunjel(Albitura) + o bucatica de telina

Pt taitei: un ou si faina cat cuprinde pt a se obtine un aluat tare


Puiul se taie bucati, se spala bine. Aranjati bucatile de pui intr-o cratita de 4-5 litri si turnati apa ca se le acopere bine.
Se pune la fiert.Pana incepe sa fiarba carnea se curata toate legumele.Cand incepe sa fiarba carnea se ia spuma sau se schimba apa si se lasa din nou sa fiarba carnea.Se adauga legumele pregatite si se lasa 30 min.Dar cartofii si ardeii se adauga dupa 10 min dupa ce au fost introduse celelalte legume.Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul care a fost clocotit in alt vas si taiteii pregatiti din ou si faina.Se adauga sarea, delicatul ,patrunjelul verde taiat marunt si un pic de leustean verde.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu