luni, 20 iulie 2009

Ciorba de pui a la grec




Ingrediente: un piept de pui
2 morcovi mari
un patrunjel radacina
patrunjel verde
o bucatica telina
o ceapa
o cescuta mica de orez
200 gr smantana+2 galbenusuri+o lingurita faina(se face un sos cu aceste 3 ingrediente)
zeama de la 2 lamai
4 cartofi
sare
vegeta(dupa gust)



Se pune carnea la fiert se ia spuma.Se adauga toate legumele,si se fierb.Cand sunt fierte ceapa o iau si o arunc(asa procedez eu,voi o puteti lasa),iar pieptul de pui il tai cubulete care se pun in ciorba.

Se adauga orezul si se pune sosul format din cele 3 ingrediente(smanata,galbenusurile si o lingurita de faina).Se acreste cu zeama de la 2 lamai.Se adauga sare vegeta si patrunjel verde.
Aceasta ciorba se pregateste intr-o oala de fiert sub presiune de 5 litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu